Bilder fra Bristol og Bath

Bilder fra Bristol og Bath

Torsdag kunne jeg endelig levere essayet mitt, og på fredag reiste jeg og en venninne fra klassen opp til Bristol for helga. Konsert med Fun. på fredagskvelden, tur i dyrehagen og snartur til Bath på lørdagen, og konsert med Frank Turner på søndagskvelden.

IMG_4926

Fun. på fredagen. Bildet dokumenterer nok ikke energinivået på den konserten, for det var heftig. Veldig, veldig gøy

IMG_4982

Lørdag sto vi tidlig opp og dro i dyrehagen, for det hadde vi blitt anbefalt. De hadde løveunger, seler, morsomme fisker og surikatter, så det var et bra valg.

IMG_9869

IMG_9970

IMG_9921

IMG_0003

Etter at vi hadde hilst på alle dyrene, tok vi toget inn til Bath for å se oss litt rundt. Det var utrolig fint der. Tror det må vær den mest “Europeiske” byen i England, hvis det gir noe mening. Bath minte meg om både Roma, Paris og København på samme tid. Men så var det noen som spilte Cricket langs elva, så det måtte jo vær England.

IMG_0044

IMG_4988

Søndag ble en rolig dag før konserten på kvelden. Vi fikk gjort litt skolearbeid og sett en film, før vi dro ut og spiste. Jeg fikk meg en tradisjonell engelsk Sunday Roast på en tradisjonell engelsk pub.

IMG_4906

Og så var det helgens siste konsert, med Frank Turner. Talentfull mann og band, bra musikk.

IMG_5079

Et lite høydepunkt hadde jeg forresten på lørdagen da vi var i dyrehagen. Der fant jeg denne karen som sto litt bortgjemt utenfor akvariet:

IMG_9920

Barndomsminner! Akkurat sånne søppeldunker hadde de på Gamlingen, svømmebassenget der vi var mye om sommeren da jeg var mindre. Lukten av klor, baconchips og is hører til.

TL;DR: Konsert, løver, bath, konsert, frosk.

3 thoughts on “Bilder fra Bristol og Bath”

  1. Så koselig å lese om alt du har opplevd, likte spesielt godt “møtet med frosken”:-) Flotte bilder! No gledar eg meg veldig til vi skal reise til deg. Stor klem:-)

  2. LØVEUNGER!!! Ser ut som en perfekt helg! Sunday Roast er så vilt godt, vi må ta oss en date en søndag snart i Penryn! :) en lekeplass der mormora mi bor hadde og sånne bossdunker!

Leave a Comment