Bilder fra London!

Bilder fra London!

IMG_0048

IMG_7861

IMG_0065

IMG_0119

IMG_0171

IMG_0134-2

IMG_7995-2

Siste helga i April tok jeg toget opp til London og møtte fantastiske Mari som kom flyende hjemmefra. Det ble rikelig med gåtur/sightseeing, underground, rød dobbeltdekker-buss, Kaizers-konsert(!), shopping både på koselig marked og i hektiske handlegater, kafé-besøk, musikal-opplevelse, belgiske vafler, og koselige bilder av to gode venner, som det aldri kan bli for mye av. :)

Senere i dag får jeg besøk av mamman min og søstrene mine, som har reist helt til England og skal være her hele helgen! Har gledet meg lenge til å vise dem rundt her, så det blir veldig koselig! I går kollapset jeg på senga og sov jeg middag etter skolen, og endte opp med litt for mye energi på kvelden. Så da tok jeg meg en joggetur til ASDA, supermarkedet, og kjøpte nye oppvaskbørster klokken halv ett på natta? Jeg vet ikke helt hva jeg lider av, men jeg tror det må være noe av det mest fornuftige en student har funnet på å gjøre en vanlig onsdagskveld. Nå er jeg på skolen og burde egentlig jobbe videre med oppgaven min, som jeg har et veldig komplisert forhold til for tiden.

TL;DR: Venner og familie er det beste som fins. Jeg gjør fornuftige ting på ufornuftige tider på døgnet.

1 thought on “Bilder fra London!”

Leave a Comment