Fotball og en ugletavle

Fotball og en ugletavle

Jeg kom akkurat tilbake fra min første fotballtrening på… 5 år(?). Studentersamfundet (the student union?) har et fotballag for jenter her, som jeg har tenkt på melde meg inn i egentlig helt siden jeg kom hit. Fikk endelig fingen ut nå etter jul, og det er jeg glad for! Jeg har savnet det, det var virkelig gøy å spille igjen! Og så er det jo en god måte å få litt trim på uten å tenke på det som trening-trening.

Ugletavle-768x1024

Det er 4 dager siden vi kom tilbake til Falmouth etter juleferien. Det var så herlig og koselig å være hjemme igjen, så jeg syntes det var mye vanskeligere å dra hjemmefra denne gangen enn det var når vi reiste bort første gangen i september. Men heldigvis har jeg koselige flatmates (+ Arnbjørg :)) som gjør det lett å føle seg hjemme her. Og så fikk jeg denne fine ugletavlen av mamma til jul. Så jeg skrev opp en liste over ting jeg kan glede meg til og sette pris på her borte helt fram til jeg skal hjem til påske igjen! Det er fint å bli mint på små gleder innimellom.

3 thoughts on “Fotball og en ugletavle”

  1. Det va ein lur idé! :) Den e jo FULL av gøye og fine inspirerende ting! Du komme nok t å verr super opptatt og så VIPS så e d påske og familietid igjen :D

    • Hihi ja, eg tror det eg og. Når eg tenke på alt eg har å vær glad for og alt eg har å gjør her borte, så går det nok kjempefort :)

Leave a Comment