Kosehelg

Kosehelg

Forrige helg var en skikkelig kosehelg. På fredagskvelden var det strikkekveld med to Ragnhilder, en Ole-Martin og en Pádhraic. Jeg begynte på et par tøfler som jeg skal tove, sånn at ingen kan se hvor skeiv strikkingen min er. Det er 10 år siden sist, så du fåt ha meg unnskyldt.

IMG_1843-2 IMG_1370 IMG_1380-3

Lørdag var en skikkelig vårdag, og etter quidditch-spillerier (rumpeldunk – ja) som er en lørdagsaktivitet nå, ble jeg med til stranden for å ta bilder og strikke litt mer og spise is. Og så så vi en flygemann. På søndag ble det vafler til frokost og fastelavnsboller en uke på etterskudd, og noen lånte kameraet mitt og tok bilde av Owen som sovnet i stuen.

IMG_9027 IMG_1428 IMG_9010 IMG_1466 IMG_1490 IMG_9038

Nå har jeg offisielt “påskeferie” fra universitetet. “Påske” fordi vi har fri i fire uker før påske og ikke i selve påsken. “Ferie” fordi jeg har en hel haug prosjekter jeg må jobbe videre med i disse fire ukene. Sånn er nå det. Heldigvis skal jeg til Nord-Irland en liten tur og ta meg skikkelig fri, det skal bli fint :) Men først skal jeg på quidditch-turnering i Reading. Vi reiser om en time, så jeg bør kanskje begynne å pakke.

TL;DR: Hvis du strikker på stranden kan du få sand i tøflene. 

6 thoughts on “Kosehelg”

  1. Det er så kjekt å lese og sjå kor bra du har det:-) Ha ei super fin helg! Klem frå mamma

Leave a Comment